ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για δεκάρι ο Αγιούμπ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκίας Ζαχίντ είναι απίθανο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού η ρήτρα 1,6 εκ ευρώ είναι απαγορευτική ,αλλά στο σχεδιασμό των πρασίνων για τη νέα περίοδο υπολογίζεται ο Αγιούμπ ως δεκάρι.

Ηρθε τον Γενάρη με μεγάλες προσδοκίες ως ελεύθερος από την Φέγενορντ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει αυτά, που περίμεναν στον Παναθηναϊκό.

Στην αρχή φάνηκε ότι ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και στη συνέχεια έπαθε την φλεβική θρόμβωση, που τον έχει βγάλει εκτός προπονήσεων και δεν θα τον ξαναδούμε φέτος. Η εκτίμηση είναι ότι ο Αγιουμπ θα είναι καλά για την προετοιμασία του καλοκαιρού και από τα στοιχεί, που έχει δείξει μέχρι τώρα, όσο έπαιξε, δεν φαίνεται να έχει τα τρεξίματα για να ανταποκριθεί στην θέση του οκταριού στον άξονα.

Στο πλάνο για τη νέα περίοδο, ο Αγιούμπ υπολογίζεται σαν δεκάρι, δηλαδή για την θέση του Ζαχίντ, εφόσον οριστικά επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ. Μαζί του σε αυτή την θέση φυσικά υπολογίζεται και ο Γιάννης Μπουζούκης, που του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό.

Με αυτά τα δεδομένα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο στις μεταγραφές του καλοκαιριού να μην αποκτηθεί δεκάρι και να διατεθεί το μεταγραφικό μπάτζετ για τους ακραίους, τα κεντρικά χαφ και τα μπακ. Οσον αφορά στον επιθετικό, δεν υπολογίζεται στο διαθέσιμο μεταγραφικό μπάτζετ, αφού θα δοθεί ένα μέρος από το ποσό, που θα εισπράξει η ομάδα αν πωληθεί ο Μακέντα. Με τον Μπέργκ πάντα να είναι στα υπόψη του Παναθηναϊκού, αν πουληθεί ο Ιταλός φορ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ