ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γεμίζει η ατζέντα του Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Γεμίζει η ατζέντα του Νταμπίζα

Μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ο Νίκος Νταμπίζας θα θέσει σε εφαρμογή τον αγωνιστικό σχεδιασμό και θα δει Αλαφούζο, Δώνη και παίκτες. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η λήξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 5 Μαΐου θα σηματοδοτήσει την έναρξη των ραντεβού για τον Νίκο Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάνει προεργασία για τα ζητήματα που τον απασχολούν, ωστόσο θα δρομολογήσει εξελίξεις αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ασφαλώς, ο πρώτος με τον οποίο θα συναντηθεί ο Νταμπίζας είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα επιστρέψει από το εξωτερικό και την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί στο γραφείο του τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ο Νταμπίζας περιμένει την τελική ενημέρωση για το μπάτζετ, προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό του.

Ο επόμενος με τον οποίο ο Νταμπίζας θα κάνει μία αναλυτική συζήτηση, είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παραδώσει την έκθεση του με την αξιολόγηση του ρόστερ και θα αποφασίσει με τον τεχνικό διευθυντή ποιοι θα μείνουν και ποιοι πρέπει να φύγουν, καθώς και τα κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Έπειτα, θα πάρουν σειρά οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό. Ο Νταμπίζας θα προσφέρει νέα συμβόλαια σε κάποιους εξ' αυτών, ενώ σε άλλους θα προτείνει την αποδέσμευση τους. Φυσικά, αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει, αφού αποκλείεται να δεχτούν όλοι τις προτάσεις του Νταμπίζα και πιθανώς να απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση.

Περίπου στα μέσα Μαΐου και αφού ο ο Νταμπίζας θα έχει εικόνα για τις αντιδράσεις των παικτών του ρόστερ, θα προσεγγίσει και τους μεταγραφικούς στόχους. Αυτές οι υποθέσεις είναι αλληλένδετες, αφού ο Νταμπίζας έχει συγκεκριμένο μπάτζετ που θα εξαρτηθεί από τις ανανεώσεις και από τις αποδεσμεύσεις.

Ο Δώνης θα εισηγηθεί τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση και τα χαρακτηριστικά που ψάχνει και ο Νταμπίζας θα αναλάβει τα περαιτέρω. Προφανώς, ο προπονητής θα συμμετέχει στις μεταγραφές, εκφράζοντας γνώμη για τους παίκτες οι οποίοι προτείνονται στο Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ