ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει και γι' άλλον επιθετικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι μεταγραφές δεν τελειώνουν για τον Παναθηναϊκό, αφού η επιθετική γραμμή θα ενισχυθεί και με άλλη προσθήκη. Ο Περέα δεν είναι ο αναπληρωματικός φορ.

Επένδυση για το μέλλον και όχι λύση για το παρόν. Αυτό είναι ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός, Χοσέ Περέα, ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Στο πρότυπο του Κρίστιαν Κόναν, ο Περέα θεωρήθηκε μία ευκαιρία που δεν έπρεπε να χαθεί και ο Νταμπίζας έσπευσε να τον κλείσει.

Ωστόσο, ο Περέα δεν προορίζεται για αναπληρωματικός του Φεντερίκο Μακέντα. Αυτή η θέση θα καλυφθεί από έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή, με πιο γεμάτο βιογραφικό και με υπαρκτά στατιστικά. Ασφαλώς, δεν θα είναι από το "πάνω ράφι" αφού τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν. Όμως, ο Νταμπίζας ψάχνει έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr, o Νταμπίζας δεν βιάζεται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι στα τελευταία 24ώρα του Αυγούστου θα εντοπίσει πιο εύκολα τον στράικερ που αναζητά, διότι οι ομάδες προσπαθούν να "ξεφορτωθούν" αυτούς τους οποίους δεν υπολογίζουν και προκύπτουν... λαβράκια.

Η θέση του αναπληρωματικού επιθετικού είναι πιο δύσκολο να καλυφθεί με δανεικό, αφού όποιος έρθει θα θέλει να παίζει. Όμως, ένας από τους ελεύθερους θα είναι πιο δεκτικός στο να υπογράψει στη διορία του Σεπτεμβρίου. Κυρίως, σίγουρα θα αναγκαστεί να μειώσει τις απαιτήσεις του και να προσαρμοστεί στο... πορτοφόλι του Νταμπίζα. Επομένως, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η εναλλακτική του Μακέντα θα κλείσει τον Σεπτέμβριο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ