ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για Ρόχας και Ντιόγο Βιάνα

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για Ρόχας και Ντιόγο Βιάνα

Στην τελική ευθεία δύο μεταγραφικές υποθέσεις για την ενίσχυση των άκρων τη άμυνας. Το αποψινό ραντεβού του ατζέντη του Ρόχας με τη διοίκηση της Σαν Λορένζο και η προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βιάνα που περιμένει το "ΟΚ" για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ντάνι Πογιάτος περιμένει το αυριανό (Τετάρτη 26/8, 21:00) φιλικό με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για να αρχίσει να δοκιμάζει με μεγαλύτερη ασφάλεια το αγωνιστικό πλάνο του και να χτίσει το βασικό κορμό του Παναθηναϊκού της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ίδια ώρα ο Τσάβι Ρόκα προσπαθεί να κλείσει τα μεταγραφικά «μέτωπα», συμπληρώνοντας το ρόστερ του τριφυλλιού.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα άκρα της άμυνας, με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να φορτσάρει για να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες τις υποθέσεις των Γκαμπριέλ Ρόχας και Ντιόγο Βιάνα.

Ο Ρόχας ( το όνομα του οποίου αποκάλυψε το Sport24.gr) βρίσκεται εδώ και καιρό στην κορυφή της λίστας του Καταλανού τεχνικού διευθυντή για το αριστερό άκρο της άμυνας κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικό γύρω από τη μεταγραφή του. Ο Αργεντινός μπακ, ζήτησε προ ημερών από τον σύλλογο της Αργεντινής να τον αφήσει να φύγει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που η Σαν Λορένζο δεν τον υπολογίζει και η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκεται πια σε προχωρημένο στάδιο.

Οι Αργεντινοί έχουν πέσει πλέον από το αρχικό ποσό των 500.000€, που ήθελαν σε πρώτη φάση για να αποδεσμεύσουν τον 23χρονο μπακ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει αντιπροτείνει ένα ποσό κοντά στις 100.000€, συν μπόνους στόχων κι ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Η απόσταση που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μειωθεί και μετά τη συνάντηση που θα έχει αργά απόψε ο ατζέντης του Ρόχας με τη διοίκηση της Σαν Λορένζο, είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις. Ο δε παίκτης είναι διατεθειμένος από την πλευρά του να «χαρίσει» ένα μέρος από τα δεδουλευμένα του, προκειμένου να μη χαλάσει το deal, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να έρθει στην Ελλάδα για το «τριφύλλι».

Στην υπόθεση Ντιόγο Βιάνα ( το ενδιαφέρον για τον οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Sport24.gr εδώ και λίγες εβδομάδες), οι Πορτογάλοι επιμένουν πως έως το τέλος του μήνα το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μια και καλή, εκτιμώντας πως η μεταγραφή δεν θα χαλάσει, απ’ τη στιγμή που και η Μπράγκα δεν υπολογίζει τον 29χρονο δεξιό μπακ και του έχει ζητήσει εδώ κι ένα μήνα να βρει ομάδα.

Ο Βιάνα έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό για διετές συμβόλαιο (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία) και μένει να βρεθεί η τελική "φόρμουλα" με τη Μπράγκα -πιθανότατα μόνο με ένα ποσοστό μεταπώλησης- προκειμένου να πάρει το ΟΚ για να ταξιδέψει στην Ελλάδα ως το τέλος της εβδομάδας και να υπογράψει στο τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ