ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 12/9

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 12/9
EUROKINSSI

Μετά τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος οι πράσινοι έκλεισαν ακόμα ένα φιλικό με τον Ατρόμητο, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε της νέας χρονιάς. Στο "Ελ Πάσο" τελικά το φιλικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κι ο επανορισμός του από την ΕΠΟ για το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, ανέτρεψε τον προγραμματισμό όλων των ομάδων της Super League. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την πλήρη αντίρρησή του με τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο 19-20/9, όπως έδειξε και η σκληρή ανακοίνωσή του αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/8), όμως είναι πλέον εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πράσινοι έκλεισαν σήμερα (1/9) το πρωί φιλικό με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να διατηρηθούν οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος σε ρυθμό και να κάνουν ουσιαστικά την τελευταία, αγωνιστική «πρόβα» τους πριν απ’ την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα στις 19 ή 20 του μηνός.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τρίτης (1/9), το φιλικό του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο γήπεδο της Καλλιθέας ("Ελ Πάσο"). Το γήπεδο της Ριζούπολης, δεν θα ήταν διαθέσιμο για το Σαββατοκύριακο, διότι κι ο Απόλλων Σμύρνης θέλει σιγά-σιγά να δώσει τα δικά του φιλικά προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κι ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» κατέφυγαν στην επιλογή του Ελ Πάσο. Ο σαββατιάτικος αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 19:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ