ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη επί της Μαρκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε το προπονητικό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μαρκό για να "ανεβάσει" τους Κουρμπέλη και Μολό.

Ρυθμό στους Δημήτρη Κουρμπέλη, Ζοάο Νούνες και στον Γιοάν Μολό έδωσε ο Γιώργος Δώνης, στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μαρκό το απόγευμα της Τρίτης (13/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Οι τρεις παίκτες δεν έχουν τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους υπόλοιπους βασικούς και ο Δώνης τους χρησιμοποίησε στο φιλικό για να "ανέβουν"

Ωστόσο, κατά κύριο λόγο ο Δώνης χρησιμοποίησε τους παίκτες οι οποίοι στην παρούσα φάση υπολογίζονται ως αναπληρωματικοί. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μοίρασε το χρόνο σε 19 ποδοσφαιριστές. Για την ιστορία, ο Σερπέζης σκόραρε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού με σουτ στο 73', μετά από γύρισμα του Σερπέζη από πλάγια θέση.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Αποστολάκης (60' Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης, Νούνες (46' Αλεξανδρόπουλος), Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης (46' Αθανασακόπουλος), Θεοχάρης, Σερπέζης, Μολό (60' Σέχου), Καμπετσής (46' Εμμανουηλίδης), Βέργος (46' Κόναν).

Όσοι δεν έπαιξαν στο φιλικό της Τρίτης, προπονήθηκαν το πρωί και το απόγευμα. Το πρωί έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι, με τον Ξενόπουλο να μην συμμετέχει λόγω ενοχλήσεων στον ώμο και τον Μπουζούκη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ