ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλική επικράτηση με 3-0 επί του Πανιωνίου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε στο "Γ. Καλάφατης" με 3-0 επί του Πανιωνίου.

Με νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο, κλείνει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να επικρατούν με 3-0 του Πανιωνίου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Γ. Καλαφάτης".

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε 17 ποδοσφαιριστές στο φιλικό καθώς αυτή τη φορά δεν είχε τους νέους στη διάθεση του ενώ κάποιοι παίκτες όπως οι Μακέντα, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Γιόχανσον δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 με σκόρερ τους Βέργο και Αρμενάκα ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από κόντρα με τον Βέργο και πάλι να είναι μέσα στη φάση.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 17' μετά από σέντρα του Θεοχάρη από δεξιά και κοντινή προβολή του Βέργου. Στο 19' ήρθε το 2-0 μετά από φάση διαρκείας. Ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξιό δοκάρι, στην επαναφορά ο Ινσούα σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Νίκας και ο Θεοχάρης έκανε συρτή σέντρα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από διεκδίκηση των Βέργου, Μίκο.

Ο Πανιώνιος είχε μια καλή στιγμή στο 66' από φάουλ του Κούρντι που απόκρουσε με εκτίναξη ο Κότσαρης. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79' όταν από κόρνερ του Στάικου, η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή και ο Αρμενάκας με φαλτσαριστό πλασέ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Πανιωνίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46' Κότσαρης), Θεοχάρης (46' Αποστολάκης), Ινσούα (46' Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (68' Θεοχάρης), Κάτσε (46' Παντελάκης), Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (46' Αρμενάκας), Βέργος (46' Στάικος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νίκας, Μανθάτης, Ντομίνγκες, Μίκο, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Μακρύλλος, Σαραμαντάς, Γρίβας (μέλος της Κ19). Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κόρμπος, Σταυρόπουλος, Σουσώνης, Νομικός (μέλος της Κ19).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ