ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλική επικράτηση, 3-1 τον Απόλλωνα, με δοκιμές

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 σε φιλικό του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Δώνη να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Βέργο και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19.

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το απόγευμα της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Δώνη να έχει την ευκαιρία να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν παίξει ελάχιστα, όπως οι Βέργος, Θεοχάρης, Αποστολάκης αλλά και σε αρκετούς παίκτες από την Κ19.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 50χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε τόσο τους έξι που το τελευταίο διάστημα έκαναν προπονήσεις με την πρώτη αλλά και τους τρεις που ενσωματώθηκαν από την Τετάρτη και μετά έχοντας έτσι την ευκαιρία να τους τσεκάρει ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός των τριών γκολ που πέτυχε με τους Βέργο, Σερπέζη και Εμμανουηλίδη είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες και για άλλα τέρματα κυρίως με τον Βέργο. Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης που έπαιξε με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του και με δοκιμές ποδοσφαιριστών περιορίστηκε κυρίως σε παθητικό ρόλο.

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 2ο λεπτό ο Βέργος σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη. Είκοσι λεπτά αργότερα ο διεθνής με την Ελπίδων επιθετικός έκανε 1-0 όταν οι πράσινοι πίεσαν, έκλεψαν τη μπάλα και εν συνεχεία ο Βέργος σκόραρε.

Μετά το 1-0 ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά με τον Βέργο όταν μετά από ωραία ενέργεια του Τζαβίδα και πάσα ο νεαρός φορ βγήκε τετ α τετ με τον Αστρά ο οποίος κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Το τριφύλλι έκανε 2-0 τα τέρματα του στο 32' μετά από ωραίο συνδυασμό και εντυπωσιακό σουτ του Σερπέζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο δεξιό «Γ» της εστίας του Αστρά.

Εν συνεχεία και πάλι οι πράσινοι απείλησαν με τον Κουρμπέλη να κάνει τη σέντρα και τον Τζαβίδα να κάνει την κεφαλιά και τον Αστρά να διώχνει ξανά σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε μια συνεργασία που προήλθε από δυο πρώην πράσινους. Στο 42' ο Οικονομόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Βαφέας πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Ζερβόπουλο που από κοντά μείωσε σε 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Δώνης προχώρησε σε έξι αλλαγές δίνοντας χρόνο σε κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κατάφεραν να φτάσουν και σε ένα ακόμη γκολ, στο 56', με τον Εμμανουηλίδη με αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από πάσα του Βέργου.

Εν συνεχεία οι παίκτες του τριφυλλιού δεν μπόρεσαν να φτιάξουν άλλες καλές στιγμές και να αυξήσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46' Χριστογεώργος), Αποστολάκης (46' Βαγιανίδης), Θεοχάρης (46' Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46' Στάικος), Ζαγαρίτης (46' Ζωγραφάκης), Δώνης, Κουρμπέλης (62' Σκεντεράι), Αρμενάκας (46' Εμμανουηλίδης), Σερπέζης (62' Καλομοίρης), Τζαβίδας (62' Σούλτσε), Βέργος (62' Αθανασακόπουλος).

Απόλλων Σμύρνης: Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Οικονομόπουλος, Οριουέλα, Ζερβόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κοντογιαννόπουλος, Κατσάκης, Κατσάρας, Χριστόπουλος, Μπίφσας.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα οι Κουλιμπαλί, Κάτσε, Ινσούα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Παντελάκης, Διούδης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα πέρασαν από εξετάσεις ενώ το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ