ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για Αγιούμπ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Αγιούμπ φαίνεται, ότι ξεπέρασε το πρόβλημα με τη φλεβική θρόμβωση, σύμφωνα με όσα έδειξαν τα αποτελέσματα του υπέρηχου στον οποίο υποβλήθηκε.

Ο Γιασίν Αγιούμπ ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα με την φλεβική θρόμβωση, που τον οδήγησε σε μία σειρά εξετάσεων και σε φαρμακευτική αγωγή. Οι εξετάσεις έδειξαν, ότι δεν έχει κάτι παθολογικό και ο υπέρηχος, που έβγαλε την Τετάρτη (11/3) έδειξε, ότι ξεπέρασε το πρόβλημα με τη φλεβική θρόμβωση.

Πλέον τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί, για πόσο καιρό ακόμα θα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, αλλά έτσι και αλλιώς τα τελευταίο διάστημα ο Μαροκινός είχε μειώσει τη δοσολογία.

Αν όλα πάνε καλά, μπορεί ο διεθνής μέσος να αρχίσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά φυσικά δεν θα προλάβει τα playoffs (αν ολοκληρωθούν). Το ευχάριστο είναι, ότι ξεπέρασε το πρόβλημα, που είχε και θα πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία το καλοκαίρι.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑΓΚΙ, ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ

Απόψε (11/3) θα βγάλουν μαγνητική ο Νάγκι, ο Πούγγουρας και ο Ινσούα. Ο Νάγκι γλίστρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και αποχώρησε. Μπορεί να έχει πάθει τράβηγμα, που θα τον αφήσει εκτός από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Για τον Πούγγουρα υπάρχει ανησυχία, όπως αναφέραμε με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ότι μπορεί να έχει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και μετά τη μαγνητική θα αποφασιστεί, για πόσο καιρό θα συνεχίσει τη θεραπεία. Την Κυριακή δεν θα είναι στην διάθεση του Δώνη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ