ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία σε τρεις ακόμα ο Δώνης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Λεωνίδας Καλομοίρης, Παναγιώτης Ζωγραφάκης και Μαρίνος Σούλτσε προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Την ευκαιρία σε τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της Κ19 του Παναθηναϊκού έδωσε το πρωί της Τετάρτης (8/5) ο Γιώργος Δώνης. Στην προπόνηση μετείχαν και οι Λεωνίδας Καλομοίρης, Παναγιώτης Ζωγραφάκης και Μαρίνος Σούλτσε οι οποίοι πλαισιώσαν τους έξι που ήταν ήδη στην πρώτη ομάδα τις προηγούμενες μέρες.

Ο 50χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τους τσεκάρει και να τους δει στους ρυθμούς εκγύμνασης της πρώτης ομάδας και δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να γίνει και την Πέμπτη (9/5).

Ο μεν Καλομοίρης αγωνίζεται ως δεκάρι και ως επιθετικό χαφ ενώ ο Ζωγραφάκης μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ και στόπερ. Όσο για τον Σούλτσε αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ήταν αρκετά χαλαρό και είχε προθέρμανση, πάσες και ένα διπλό σε μικρό χώρο. Οι πράσινοι θα προπονηθούν και πάλι την Πέμπτη το πρωί ενώ την Παρασκευή υπάρχει το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ