ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έχει "ταβάνι" στα συμβόλαια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν θα διαθέσει χρήματα για να αγοράσει τα δικαιώματα παικτών, ενώ έχει θέσει ανώτατο όριο στις αποδοχές των νεοαποκτηθέντων ενόψει καλοκαιριού.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να οδεύουν στη λήξη τους, είναι λογικό να φουντώνει η μεταγραφολογία. Αρκετά ονόματα έχουν "παίξει" στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού και μερικά όντως συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, κάποιες περιπτώσεις εξ' ορισμού δεν πρόκειται να απασχολήσουν τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ο κύριος λόγος που θα αποκλειστούν αυτομάτως είναι το οικονομικό. Το “ταβάνι” στις ετήσιες αποδοχές που θα πληρώσει η ΠΑΕ είναι οι 300-350.000 ευρώ χωρίς την Εφορία και θα διατεθούν σε 2-3 νεοαποκτηθέντες, μάξιμουμ.

Κατά συνέπεια, ένας ποδοσφαιριστής με αμοιβή άνω των 500.000 ευρώ δεν πρόκειται να μπει στο “σκάνερ” του Νταμπίζα. Το ίδιο ισχύει για παίκτες που ανήκουν σε ομάδες, οι οποίες ζητάνε αντίτιμο για την παραχώρηση τους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα να πληρώσει για να αγοράσει δικαιώματα και ψάχνει ελεύθερους ή χωρίς κόστος.

Στις προαναφερόμενες κατηγορίες εντάσσεται ο Νίκος Καρέλης. Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Γκενκ και αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο. Για να τον εξετάσει ο Νταμπίζας, ο Καρέλης πρέπει να μείνει ελεύθερος και να μειώσει τις απαιτήσεις του σε σημαντικό βάθμο. Υπάρχουν δύο μεγάλα “αν” στην υπόθεση που για την ώρα δεν εκπληρώνονται, οπότε ο Καρέλης παραμένει μία φιλολογική συζήτηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ