ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έτσι έζησαν το ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης, Παναθηναϊκός (eurokinissi) EUROKINISSI

Η real time ενημέρωση του Γιάννη Αλαφούζου, τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα, οι συνομιλίες του με Νταμπίζα, Δώνη και η χρηματοδότηση του που δεν διακόπτεται.

Ανοιχτή γραμμή με το ΟΑΚΑ είχε το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνομιλούσε διαρκώς με τα διοικητικά στελέχη και ενημερωνόταν σε πραγματικό χρόνο για τα τεκταινόμενα στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Από την εισβολή στο 5' του παιχνιδιού, μέχρι την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση μετά τη λήξη, ο Αλαφούζος μάθαινε τα πάντα και έδινε τις κατευθύνσεις για την αντιδράσεις του Παναθηναϊκού.

Τη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τους συνεργάτες του πριν από τη μεσημεριανή σύσκεψη, αλλά και ύστερα από αυτή, προκειμένου να ενημερωθεί για τα συμπεράσματα τους.

Η κατεύθυνση που έδωσε στη διοίκηση, είναι να εξαντλήσει τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεση της, ώστε να περιορίσει τη ζημιά στις ποινές. Βέβαια, αυτό που ζήτησε, είναι να αποφευχθούν οι κινήσεις για το θεαθήναι και να προχωρήσουν σε ενέργειες μόνο αν βρεθούν τα αναγκαία νομικά "πατήματα".

Διαβεβαιώσεις σε όλους, δεν διακόπτει την χρηματοδότηση

Ο Αλαφούζος δεν περιορίστηκε στις συνομιλίες για τα δικαστικά ζητήματα. Αντίθετα, είχε ως πρώτο μέλημα να καθησυχάσει τους πάντες ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα με την αδειοδότηση, παρά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι. Τη Δευτέρα, η εντολή της ΠΑΕ στο λογιστήριο ήταν να προχωρήσει στις πληρωμές που έχει προγραμματίσει, ενώ υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η χρηματοδότηση δεν θα διακοπεί.

Ακόμα, μίλησε με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη. Το "ζουμί" από την επικοινωνία του με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ότι ο σχεδιασμός τους δεν επηρεάζεται. Αναμφίβολα, η τιμωρία που θα επιβληθεί θα είναι πισωγύρισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα παρεκκλίνει από το δρόμο που βαδίζει από το προηγούμενο καλοκαίρι…

Δεν σκέφτηκε αποχώρηση ο Δώνης

Η διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων θα προκαλέσει διάφορες παρενέργειες, ωστόσο, Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης δεν σκέφτηκαν καθόλου να εγκαταλείψουν τα πόστα τους.

Ο Νταμπίζας είναι σκληραγωγημένος σε αντίξοες συνθήκες. Άλλωστε, στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό είχε αντιμετωπίσει αντιδράσεις για το παρελθόν του στον Ολυμπιακό, έχοντας ακόμα και επεισόδιο με οπαδούς. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν εγκατέλειψε, αλλά με τη μεθοδική δουλειά και την αποτελεσματικότητα του, αντέστρεψε το κλίμα στις τάξεις των φίλων του τριφυλλιού.

Το ίδιο ισχύει για τον Γιώργο Δώνη... Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έλεγε τη Δευτέρα ότι δεν πρόκειται να... πηδήξει από το καράβι, αλλά είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να δουλεύει στο πλάνο που συμφώνησε τον περασμένο Ιούνιο με τον Αλαφούζο και τον Νταμπίζα. Επιπροσθέτως, ο Δώνης θεωρεί ως υποχρέωση του απέναντι στους παίκτες του, να διαχειριστούν μαζί την κρίση που άρχισε μετά το ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης:
Το νέο VIDEO με την επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ