ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ετσι έκλεισε ο Χατζηγιοβάνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες για το πώς υπήρξε το deal με τον Χατζηγιοβάνη, το παρασκήνιο της συμφωνίας, τα οικονομικά δεδομένα και τι πρόκειται να συμβεί με τους άλλους μικρούς του τριφυλλιού.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα άλλαζε την τακτική του στις διαπραγματεύσεις με παίκτες, που είχαν συζητήσει για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Προτεραιότητα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέσα σε 48 ώρες!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (17/10) και λίγο μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τον παίκτη και του είπε την πρόθεση του κλαμπ να του κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση, για να κλείσει στην ομάδα.

Οντως, αυτή η πρόταση εστάλη προς τον εκπρόσωπο του παίκτη και ήταν ελαφρά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Με την αποστολή της πρότασης και τις επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη ασχολήθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Κωστας Κωστάντος.

ΓΙΑ 10.000 ΔΙΑΦΟΡΑ

Πριν από καιρό σας είχαμε αναφέρει, ότι παρά τα όσα λέγονται ο Χατζηγιοβάνης δεν ζήταγε 200.000 ευρώ και με πολύ λιγότερα θα έκλεινε στην ομάδα, που τον ανέδειξε. Είχαμε πει τότε ότι η οικονομική διαφορά είναι 10-20.000 ευρώ και δεν είναι δυνατόν, για μία τέτοια διαφορά να μην κλείνει ο παίκτης, συν τη ρήτρα για να φύγει σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Η πρόταση ήταν πολύ λίγο βελτιωμένη (περίπου 10.000 ευρώ) και ζητήθηκε από τον παίκτη να απαντήσει μέσα σε 48 ώρες. Αυτό έγινε χθες το βράδυ (18/10), όταν ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και σήμερα το πρωί (19/10) ανακοινώθηκε από τους πράσινους η προφορική συμφωνία.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ

Οσον αφορά Στην ρήτρα για ομάδα του εξωτερικού, υπήρξε συμφωνία κυρίων, ώστε αν έρθει μία πρόταση περί τα 2 εκ. ευρώ (όσα ζήταγε η ομάδα το καλοκαίρι), τότε να αποχωρήσει. Ετσι ξεπεράστηκε και αυτό το θέμα και φθάσαμε στην συμφωνία.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Τώρα έχουν σειρά όλα τα παιδιά, από την Ακαδημία, που μέχρι τώρα δεν είχαν συμφωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του στις διαπραγματεύσεις. Ο Σερπέζης, ο Αθανασακόπουλος και ο Βαγιανίδης θα μιλήσουν εκ νέου με τον Παναθηναϊκό άμεσα, ώστε μετά το ματς με τον Ατρόμητο να ανακοινωθεί η παραμονή τους.

Στη πορεία θα γίνουν κουβέντες και με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να τους ανανεώσει, για να μην σέρνεται το θέμα όλη την χρονιά και να υπάρχει αποτέλεσμα είτε θετικό, είτε αρνητικό μέχρι τον Γενάρη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ