ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ετοιμος ο Περέα με Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρών φώναξε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Περέα και τέθηκε στην διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σε αντίθεση με τον Μακέντα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Χουάν Χοσέ Περέα, πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση, δεν είχε καμία ενόχληση και τέθηκε στην διάθεση του Δώνη, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα με τον Περέα είναι απίθανο πλέον να προλάβει ο Μακέντα να είναι έτοιμος. Ο παίκτης σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία το μεσημέρι στην πισίνα, αισθανόταν πολύ καλύτερα και ίσως δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί με την ομάδα.

Ακόμα και αυτό να γίνει δύσκολα ο Δώνης θα πάρει την απόφαση να τον χρησιμοποιήσει και στην καλύτερη θα τον έχει στην αποστολή. Φυσικά θεραπεία έκανε και ο Μπεκ, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Ο Δώνης έκανε διάφορες δοκιμές και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά , για την επίθεση , όπου μπορεί να παίξει και χωρίς κλασικό φορ. Η αυριανή προπόνηση ίσως δείξει περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μάρκους, γύρνα!"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ