ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κολοβός, δοκιμή με Περέα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ τέθηκε ο Δημήτρης Κολοβός, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (28/11).

Στην προπόνηση της Τετάρτης (27/11) ο Δημήτρης Κολοβός είχε αποχωρήσει διότι αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση ο μέσος του Παναθηναϊκού. Αυτό αποδείχθηκε την επόμενη κιόλας μέρα, όταν ο Κολοβός προπονήθηκε και πήρε μέρος και στις ασκήσεις τακτικής, διεκδικώντας μία θέση για την ενδεκάδα.

Στο διπλό που έγινε ο Γιώργος Δώνης έκανε δοκιμή ενδεκάδας και χρησιμοποίησε τους δέκα του αγώνα με τον Παναιτωλικό με τον Περέα αντί του Κολοβού δίπλα στον Μακέντα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα κάνει και την Παρασκευή (29/11) κάποιες δοκιμές μέχρι να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Πριν την προπόνηση, όπως κάθε Πέμπτη οι παίκτες είδαν επιλεγμένα στιγμιότυπα από παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τον Δώνη να τους επισημαίνει κάποια πράγματα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Ζαχίντ και ο Ινσούα που είναι πιθανό να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Βόλο την άλλη Κυριακή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ