ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ετοιμος ο Ανουάρ, εκτός ο Νούνες

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ετοιμος εμφανίστηκε στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό ο Ανουάρ, που ίσως να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, ενώ εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη, για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Νούνες, λόγω διάτασης στον προσαγωγό.

Ο Ανουάρ, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό σήμερα (13/1) και έδειξε απόλυτα έτοιμος για να παίξει. Συμμετείχε στο διπλό, είχε ενέργεια, έπαιξε αμυντικό χαφ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης δεν προλάβαινε να είναι εντός αποστολής, αφού έκανε σήμερα μόλις την πρώτη του προπόνηση. Ο Μαροκινός μέσος είχε συνομιλία με τον Δώνη , που τον παρουσίασε στους παίκτες πριν την προπόνηση.

ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΑΣ

Ο Ζοάο Νούνες αποχώρησε σήμερα από την προπόνηση με διάταση στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αποστολάκης, Κότσαρης, Βαγιαννίδης και θεραπεία έκανε ο Σέχου.

Στην αποστολή, που θα καταλύσει από σήμερα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, συμμετέχουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος.

* Όπως είχαμε αναφέρει από το Σάββατο υπάρχει συμφωνία και με την Λέγκια για τον δανεισμό του Νάγκι και ο παίκτης αναμένεται ίσως και αύριο στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Στα 4 εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς του Ανουάρ
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και πήγε Κορωπί ο Ανουάρ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ