ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έστειλαν τα συμβόλαια στον Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Έστειλαν τα συμβόλαια στον Πογιάτος

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έστειλαν την Τετάρτη (17/6) τα συμβόλαια στον Ισπανό προπονητή Ντάνι Πογιάτος, τα οποία θα έχουν ημερομηνία έναρξης την 20ή Ιουλίου. Αρχές του μήνα πιθανή άφιξή του στην Αθήνα.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει στα χέρια του τα συμβόλαια που του έστειλαν την Τετάρτη (17/6) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός τεχνικός τα επεξεργάζεται με τους δικηγόρους του και μέσα στα επόμενα 24ωρα αυτά αναμένεται να σταλούν πίσω, ενδεχομένως με κάποιες τροποποιήσεις, ώστε να επισημοποιηθεί η πρόσληψή του από τους "πράσινους".

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 46χρονος τεχνικός θα έχει ημερομηνία έναρξης την 20ή Ιουλίου. Η σύμβαση του Πογιάτος με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος ενδέχεται αρχές Ιουλίου να ταξιδέψει στην Αθήνα, ώστε να γνωριστεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό, ασφαλώς, θα εξαρτηθεί και από την κατάσταση που θα επικρατεί τότε με τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα, λόγω του κορονοϊού.

Ο Πογιάτος, σε κάθε περίπτωση, θα μπορεί από τότε να βάλει κάτω τα δεδομένα και από κοινού με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, να βάλουν στην τελική ευθεία τον προγραμματισμένο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Σένκεφελντ για Ολυμπιακό
Δημιουργείται ένας ελκυστικός Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ