ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Έρχεται" και ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: "Έρχεται" και ο Αγιούμπ

Ο Αγιούμπ είναι το τρίτο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για αυτή την περίοδο. Είναι πιο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά η τρομερή θέληση που δείχνει δεν θα τον αφήσει για πολύ καιρό ακόμα εκτός αγώνων.

Ο Αγιούμπ είναι η μοναδική μεταγραφή του Παναθηναϊκού που έγινε για αυτή την περίοδο. Ο Ανουάρ και ο Νάγκι, είναι δανεικοί, ενώ ο Καρλίτος ήρθε τώρα, αλλά θα μπορεί να παίξει από την επόμενη σεζόν.

Αρα, ο Μαροκινός μέσος είναι ο μόνος που ήρθε τον Γενάρη με μεταγραφή και για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια θα είναι παίκτης της ομάδας. Από τις πρώτες προπονήσεις φάνηκε ότι είναι πιο πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι όμως μεγάλη και η δίψα που έχει για να παίξει μπάλα. Εδώ και μήνες έκανε προπονήσεις, αλλά σε παιχνίδια δεν αγωνιζόταν. Τώρα, περιμένει πως και πως να μπει στο γήπεδο να κάνει τα... δικά του.

Πότε θα τον δούμε; Σαφέστατη απάντηση δεν μπορεί να δοθεί. Επειδή δείχνει τρομερή θέληση στην προπόνηση και βελτιώνεται κάθε μέρα αισθητά από ετοιμότητα, έχει πιθανότητες να τον δούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν τα προλαβαίνει. Την άλλη Κυριακή, πάντως, είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή και αν χρειαστεί να μπει αλλαγή.

ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΑΡΙ

Το καλό με τον Αγιούμπ είναι ότι λίγες ημέρες μετά από την άφιξή του στον Παναθηναϊκό και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί. Μιλάει με όλους τους συμπαίκτες του, συμμετέχει στις πλάκες και νοιώθει χαρούμενος και το δείχνει στη νέα του ομάδα. Όσο για τη θέση που του ταιριάζει περισσότερο; Είναι το οκτάρι και όχι το δεκάρι. Εκεί θα τον δούμε περισσότερο να παίζει. Μπορεί να τον δούμε σε μία τριάδα στα χαφ να παίζει αριστερός εσωτερικός μέσος ή σε μία δυάδα στα χαφ να παίζει αριστερός κεντρικός μέσος.

Του ταιριάζει περισσότερο να παίζει αριστερά στα χαφ και εκεί θα παίζει. Ακραίος μπορεί να έχει παίξει κάποιες φορές στην καριέρα του, αλλά δεν είναι μία θέση που του πάει τόσο πολύ. Είναι παίκτης άξονα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανυπομονούν να δουν τον Αγιούμπ. Λίγη υπομονή και θα τον δουν και θα απολαύσουν αυτά που μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ