Παναθηναϊκός: "Επιβεβλημένη η άμεση βελτίωση"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε και επίσημα την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου προς τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, όμως ταυτόχρονα τόνισε ότι περιμένει καλύτερη απόδοση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσημο μορφή πήρε η στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου προς τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη. Εκτός από τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή κατά τη συνάντηση τους, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωσε κατέστησε σαφές ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στα δύο πρόσωπα και στο σχέδιο που εφαρμόζουν.

Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι στην ανακοίνωση αποτυπώνεται ο προβληματισμός του Αλαφούζου και η απαίτηση του για άμεση διόρθωση των κακώς κείμενων. Για αυτό, στο κείμενο επισημαίνεται ότι "στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού".

Είναι προφανές ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης πρέπει να βρουν τις λύσεις και ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να λειτουργήσει με υπομονή επ' αόριστον... Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας. Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους. Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.