ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση για τον Ζαχίντ

Tottenham's Dele Alli, right, fights for the ball with APOEL Nicosia's Ghayas Zahid during the Champions League Group H soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Dele Alli, right, fights for the ball with APOEL Nicosia's Ghayas Zahid during the Champions League Group H soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ παραδέχτηκε ότι η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Γκάιας Ζαχίντ "είναι πιο πιθανή από ποτέ".

Από τον Παναθηναϊκό δεν σχολιάζουν το παραμικρό για τον Γκάιας Ζαχίντ, αλλά από τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει νεότερη προσέγγιση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος παραδέχτηκε ότι η υπόθεση έχει πάρει θετική τροπή.

Ο Πετεβίνος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου " Super-Sport Fm" και τόνισε: "Ο Ζαχίντ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός για να αγωνίζεται. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό από ποτέ. Την ίδια ώρα πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να επέλθει συμφωνία".

Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να κλείσουν τη συμφωνία με τους πιο ευνοϊκούς όρους, για αυτό και κάνουν κινήσεις τακτικής. Από την πλευρά του, ο Ζαχίντ πιέζει για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και έχει μειώσει τις απαιτήσεις του κοντά στις 300.000 ευρώ.

Πάντως, στη διεκδίκηση του Νορβηγού με καταγωγή από το Πακιστάν προστέθηκε και άλλος "μνηστήρας". Το ενδιαφέρον παραδέχτηκε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Πάφου, Πολύβιος Πάλιουρας, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολη τη μεταγραφή του Ζαχίντ. Κυρίως επειδή ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ελιγμοί τακτικής για τον Ζαχίντ
Παναθηναϊκός: Έφτασε σε συμφωνία με τον Κολοβό το τριφύλλι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ