ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ζαχίντ στη βασική ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Zahid, Panathinaikos (Eurokinissi) EUROKINISSI

Όπως αναμενόταν ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με τον Ζαχίντ στο αρχικό σχήμα με το Νορβηγό να ξεπερνάει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ζαχίντ δεν επέστρεψε απλά στις αποστολές του Παναθηναϊκού αλλά και στο βασικό σχήμα των πράσινων καθώς όπως αναμενόταν ξεκινάει βασικός επί της Λαμίας.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Αποστολάκη, Πούγγουρα, Κολοβό, Ινσούα, Κουρμπέλη, Νούνες, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Μακέντα.

Το τριφύλλι αναμένεται να παραταχθεί στο αποψινό ματς με τη Λαμία ε 4-2-3-1 όπου ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τον Αποστολάκη να παίζει στο δεξί άκρο και τον Ινσούα στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κολοβέτσιο και Πούγγουρα.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Κουρμπέλης ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Νούνες και στην τριάδα μπροστά τους αναμένεται να βρεθούν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Ζαχίντ με τον τελευταίο να έχει λείψει αρκετά από τα τελευταία ματς των “πράσινων”. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα.

Στην 18άδα βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Καμπετσής. Ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Σέχου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ