ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο σπίτι του

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας,Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας,Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Όπως όλα δείχνουν, από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο. Η εκκρεμότητα ΠΑΕ - Ερασιτέχνη και η -διαφορετική- περίπτωση του Βοτανικού.

Το ΟΑΚΑ τα τελευταία δύο χρόνια δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν είχε έδρα επί της ουσίας και όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε προ της τελικής απόφασης για επιστροφή στην Λεωφόρο από την επόμενη περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, μέσα σε αυτό το διάστημα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει αναδείξει νέους παίκτες που παρουσιάζουν βελτίωση, έχει φέρει για κάποιο διάστημα τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά δεν έχει νιώσει την έδρα του. Το απόμακρο ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα και πλέον έχει ωριμάσει η σκέψη στον Παναθηναϊκό η ομάδα τη νέα περίοδο να επιστρέψει στην φυσική της έδρα την Λεωφόρο.

Είναι κάτι που το θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος, το έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του και μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό και έρθει ώρα των αποφάσεων για τη νέα περίοδο θα είναι ένα από τα πρώτα θέματα, που θα αποφασιστεί οριστικά. Από τις 15 Φεβρουαρίου σας είχαμε γράψει ότι το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για επιστροφή στην Λεωφόρο, αλλά τώρα φαίνεται ότι, εκτός απροόπτου, τη νέα περίοδο η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της έδρα.

Ο Γιώργος Δώνης, αλλά και οι παίκτες σαφέστατα δεν νιώθουν ότι παίζουν στην έδρα τους εδώ και δύο χρόνια, συν το ότι στο ΟΑΚΑ ο αγωνιστικός χώρος χάλασε και πάλι. Οι παίκτες με δηλώσεις τους έχουν πει ότι θέλουν να επιστρέψουν στη Λεωφόρο, ο Δώνης είναι θετικός να φύγει η ομάδα από το ΟΑΚΑ, ενώ και ο Ρόκα πιστεύει ότι η ομάδα θέλει μία έδρα σαν την Λεωφόρο.

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι να τα βρει η ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, αλλά λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού φαίνεται ότι οι μεταξύ τους σχέσεις είναι σε καλό σημείο. Φυσικά υπάρχει η διάθεση και από την ΠΑΕ να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα, ώστε τη νέα περίοδο η ομάδα να επιστρέψει στην Λεωφόρο μετά από απουσία δύο σεζόν.

Το θέμα της Λεωφόρου δεν έχει σχέση με τον Βοτανικό. Αν το θέμα του Βοτανικού προχωρήσει τότε μέχρι να γίνει το γήπεδο οι πράσινοι έτσι και αλλιώς θα μπορούν να χρησιμοποιούν την Λεωφόρο. Αν δεν προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού, πάντα υπάρχει ένα σχέδιο (στο συρτάρι του Αλαφούζου) για να αυξηθεί η χωρητικότητα σε 22.000 και να γίνουν έργα που θα βελτιώσουν κι άλλο την εικόνα του γηπέδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ