ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Σένκεφελντ, μικροενοχλήσεις για δύο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Σένκεφελντ, μικροενοχλήσεις για δύο

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ οι Μπεκ και Τζαβίδας λόγω μικροενοχλήσεων δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Κυριακής, και ο Γιώργος Δώνης ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις των προηγούμενων εβδομάδων λόγω ενοχλήσεις στο γόνατο τις ξεπέρασε και γυμνάστηκε κανονικά.

Επίσης το νέο πρόσωπο της προπόνησης ήταν ο Κόναν ο οποίος αφού επέστρεψε από την πατρίδα του, έμεινε σε καραντίνα το διάστημα που χρειάστηκε και από τη Δευτέρα (25/5) γυμνάστηκε και αυτός με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Κόναν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play-offs.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα προβλήματα από την προπόνηση της Δευτέρας καθώς οι Μπεκ και Τζαβίδας ένιωσαν μικροενοχλήσεις με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν το πρόγραμμα. Ο μεν Μπεκ δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική ενώ ο δε Τζαβίδας γύρισε το πόδι του αφού υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ