ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για πέντε, στην 18άδα ο Αθανασακόπουλος

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Εμμανουηλίδη που δεν υπολόγιζε στο ματς με τον ΟΦΗ ενώ πήρε στην 18άδα και τον 17χρονο Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Από πέντε επιστροφές, εκ των οποίων οι τέσσερις βασικών ποδοσφαιριστών, και την παρουσία ενός 17χρονου αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και Εμμανουηλίδη με τους τέσσερις πρώτους να αναμένονται στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Επίσης ο 50χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε 18άδα του τριφυλλιού τον 17χρονο ταλαντούχο μέσα Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Κάτσε, Αθανασακόπουλο, Μακέντα, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Άντονι Μουνιέ ο οποίος ούτε στο ματς με τον ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε. Επίσης εκτός έμειναν και οι Παντελάκης, Αρμενάκας αλλά και οι τραυματίες Άλτμαν, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Ξενόπουλος, Σέχου, Αποστολάκης, Βέργος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ