ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Αποστολάκη, εντάξει ο Δώνης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης ξεπέρασε το πρόβλημα, που είχε στο γόνατο και θα είναι έτοιμος για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, όπου δεν αναμένεται να γίνουν άλλες αλλαγές, πέρα από τις αναγκαστικές από τον Γιώργο Δώνη.

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο ο Χρήστος Δώνης, που προπονήθηκε και αναμένεται να αγωνιστεί κατά του Παναιτωλικού. Ετσι και αλλιώς από χθες φάνηκε, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και έτσι ο μέσος των «πρασίνων» θα παίξει δίπλα στον Κουρμπέλη.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας σήμερα για το ματς με τον Παναιτωλικό με τον Γιώργο Δώνη, να δείχνει στους παίκτες κάποιες φάσεις από παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου. Ο Δώνης, όπως έχουμε αναφέρει δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο ματς της Κυριακής. Μόνο, όσοι είναι τιμωρημένοι δεν θα αγωνιστούν.

Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Κώστας Αποστολάκης, που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Γιόχανσον, ενώ ο Κολοβέτσιος και ο Νούνες διεκδικούν την θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ. Οι άλλοι εννέα θα είναι αυτοί, που άρχισαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή οι :

Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Νάγκι, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα. Ο Αγιούμπ θα είναι στην αποστολή, αλλά είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση και ανάλογα με την ροή του αγώνα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, για κάποιο διάστημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ