ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στη Λεωφόρο η Κ19, χορηγία Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες η συνάντηση του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και μεταξύ άλλων συζητήθηκε η επιστροφή, σε πρώτη φάση της Κ19 στη Λεωφόρο, και χορηγία-ενίσχυση της "μάνας του λόχου".

Μια από τις πρώτες κινήσεις του Τάκη Μαλακατέ ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ήταν η συνάντηση του με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε διάθεση να βοηθήσει τη "μάνα του λόγου" ενώ στον ερασιτέχνη είχαν στο μυαλό τους την ιδέα να γυρίσει η ομάδα στη Λεωφόρο.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες, συζήτησαν από κοντά και αυτό που διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση είναι η διάθεση της ΠΑΕ να επιστρέψει σε κάποια φάση στη Λεωφόρο, ίσως όχι την επόμενη σεζόν αλλά μελοντικά μέχρι να γίνει το γήπεδο ενώ υπάρχει διάθεση και για χορηγία του Γιάννη Αλαφούζου προς τη "μάνα του λόχου".

Αναφορικά με τη Λεωφόρο από τη στιγμή που θα δηλωθεί δεδομένα ως δεύτερη έδρα της πράσινης ΠΑΕ έγινε και κουβέντα για επιστροφή, σε πρώτη φάση, της Κ19 με τους πράσινους τη σεζόν 2020-21 να παίζουν εκεί τα περισσότερα παιχνίδια τους και όχι στο "Γ. Καλαφάτης" όπως φέτος ενώ δεν αποκλείεται αν κάνουν και κάποιες προπονήσεις εκεί. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος και αν χρειάζεται να υπάρξει βελτίωση.

Όσο για τη χορηγία ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε διάθεση να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη με ένα ποσό ως χορηγία αλλά περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες αναφορικά με το ποιο θα είναι το μέγεθος αυτής της χορηγίας. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ δείχνει και με αυτή την κίνηση πάντως τη διάθεση του να επανέλθει στα κοινά του τριφυλλιού και να μπορέσει να αποκαταστήσει τις σχέσεις του σε σχέση με το παρελθόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ