ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει από την Ισπανία ο Ρόκα

PREGAME / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
PREGAME / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την Πέμπτη, αναμένεται στην Ελλάδα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα.

Μετά από δύο και πλέον μήνες παραμονής στην Ισπανία και τη Βαρκελώνη, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, ελέω της πανδημίας με τον κορονοϊό ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζει βαλίτσες και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται στην πατρίδα μας τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την Πέμπτη (21/5) και μετά την άφιξη του στην Αθήνα αναμένεται να μπει και αυτός σε καραντίνα, όπως όλοι όσοι έρχονται από το εξωτερικό για το προβλεπόμενο διάστημα.

Με την έλευση του στην Αθήνα όμως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται να βάλει σε μια σειρά και όλα τα ανοιχτά ζητήματα των πράσινων τα οποία και είναι πάρα πολλά. Αρχικά το μέλλον του Γιώργου Δώνη στο τριφύλλι με μια συνάντηση που πρέπει να γίνει ανάμεσα σε όλες τις πλευρές ώστε να γνωρίζουν όλοι αν ο 50χρονος τεχνικός θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Επίσης το θέμα των ανανεώσεων με αρκετά συμβόλαια να είναι στον αέρα αφού λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και κανείς ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει με τους Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνη που έχουν δεχτεί σχετικές προτάσεις ανανέωσης αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει9 το τελικό ραντεβού με τον Ρόκα. Και φυσικά αν μπορεί από τώρα να καθοριστεί το ύψος του μπάτζετ της επόμενης περιόδου ώστε ο Καταλανός να αρχίσει να βάζει σε σειρά τη μεταγραφική ενίσχυση των πράσινων για την οποία έχει ήδη κάνει τη σχετική προεργασία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ