ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιμένει να φύγει ο Κατελάρης

Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Η Ομόνοια προσπαθεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Φάνο Κατελάρη, αλλά αυτός θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό. “Χάνεται” ο Μπλάτι Τουρέ που καταλήγει στην Πορτογαλία.

Η πρώτη απόπειρα του Νίκου Νταμπίζα για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Φάνο Κατελάρη δεν στέφθηκε από επιτυχία. Οι παράγοντες της Ομόνοιας απέρριψαν την πρόταση, ενώ αντίστοιχη απάντηση έδωσαν στην ΑΕΚ Λάρνακας, που εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 23χρονο αμυντικό χαφ.

Ο Νταμπίζας διατηρεί τον Κατελάρη στο μπλοκάκι του, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει να μεταβληθούν οι συνθήκες για την απόκτηση του. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της Ομόνοιας προσπάθησε να αξιοποιήσει την... αναμπουμπούλα για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, από την Ομόνοια υπήρξε τρίτη προσέγγιση προς την πλευρά του Κατελάρη, με βελτιωμένη προσφορά. Ωστόσο, ο Κατελάρης απάντησε εκ νέου αρνητικά, όπως τις δύο προηγούμενες φορές. Επιπλέον, ο Κύπριος άσος επανέλαβε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Κατά πόσον αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τη στάση της Ομόνοιας, είναι άγνωστο. Από την Τετάρτη 12/6 ο Κατελάρης θα αρχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Κύπριο για τα προκριματικά του Euro 2020. Όσο για την πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας, έχει προγραμματιστεί σε τρεις εβδομάδες.

ΣΤΗ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Ο ΜΠΛΑΤΙ ΤΟΥΡΕ

Ένας πρώην συμπαίκτης του Κατελάρη και ένας από τους παίκτες που έχει τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας, θα καταλήξει σε άλλη ομάδα. Ο Ιμπραχίμ Μπλάτι Τουρέ φαίνεται πως επέλεξε να μην περιμένει τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιβηρική χερσόνησο. Όχι στην Ισπανία, που είχε περάσει την προηγούμενη σεζόν, αλλά δίπλα στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Guimarães SPORT”, ο 25χρονος κεντρικός χαφ θα ενταχθεί στο ρόστερ της Γκιμαράες. Πριν λίγες μέρες ο Τουρέ έγινε για πρώτη φορά διεθνής στη φιλική ισοπαλία 0-0 της Μπουρκίνα Φάσο με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό και τώρα αποφάσισε να “εξαργυρώσει” την καλή περσινή σεζόν του με τη μεταγραφή στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον στις ανανεώσεις
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ