ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά ο Σάμιος στην ακαδημία

Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά ο Σάμιος στην ακαδημία
Samios, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Σάμιος επέστρεψε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού ως αρχιπροπονητής και τη Δευτέρα βρέθηκε σε "Γ. Καλαφάτης" και Παιανία ενώ το πιθανότερο είναι πως θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της Τρίτης.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Βαγγέλης Σάμιος και τη Δευτέρα το πρωί σήκωσε μανίκια, έπιασε και πάλι δουλειά στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά ως αρχιπροπονητής της ακαδημίας του τριφυλλιού.

Ο έμπειρος προπονητής ουσιαστικά πέρασε όλη τη Δευτέρα ανάμεσα σε "Γ. Καλαφάτης" και Παιανία προκειμένου να ενημερωθεί για όσα περισσότερα μπορεί και να δει τις προπονήσεις όλων των τμημάτων και φυσικά να συζητήσει με τους προπονητές τις ακαδημίας των πράσινων.

Ο Σάμιος δεν μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της Κ19 με το Κερατσίνι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Παιανία με το τριφύλλι να επικρατεί με 2-0. Εκεί χαιρέτησε κάποια από τα παιδιά που δεν έπαιξαν και τους γνώριζε από την περασμένη του θητεία στον Παναθηναϊκό.

Το πιθανότερο είναι πως η πρόσληψη του Βαγγέλη Σάμιου θα ανακοινωθεί και επίσημα την Τρίτη από την πράσινη ΠΑΕ ενώ τις επόμενες μέρες ο έμπειρος προπονητής ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του αρχιπροπονητή στην ακαδημία του Παναθηναϊκού θα έχει συνομιλία με το Γιώργο Δώνη.

Και φυσικά όταν επιστρέψει ο νέος τεχνικός διευθυντής των πράσινων από την Ισπανία, ο Τσάβι Ρόκα, θα υπάρξει συνεργασία των δυο ανδρών για να μπουν οι βάσεις λειτουργίας της ακαδημίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ