ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν διεθνείς και Μολό, δεν μπήκε ο Μακέντα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Χωρίς τον Μακέντα που θα γυμναστεί κανονικά την Πέμπτη αλλά με τους Κουρμπέλη, Διούδη και τον Μολό που επέστρεψε από την άδεια που είχε πάρει πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό, όπως γράψαμε ήδη, έχουν πάρει την απόφαση να μη ρισκάρουν με τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μακέντα και παρά την επιθυμία του ίδιου να μην τον πιέσουν. Για αυτό και την Τετάρτη το πρωί δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και θα μπει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.

Ο Δώνης δεν θέλει επ' ουδενί να ρισκάρει με τον Ιταλό και όπως όλα δείχνουν ο Μακέντα ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή για Ατρόμητο αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως έγινε και με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα της Τετάρτης μετείχαν οι Κουρμπέλης και Διούδης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας ενώ και όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς έχουν τεθεί από την Τρίτη στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης μετείχε κανονικά και ο Γιοάν Μολό ο οποίος επέστρεψε από τη Γαλλία όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Ο Περέα ακολούθησε θεραπεία και στη συνέχεια έκανε τρέξιμο στο γήπεδο καθώς έχει υποστεί μόνο ένα οίδημα και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο ενώ σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν οι Μακέντα, Μπεκ. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ