ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές Ίντερ-Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έστειλε υπογεγραμμένο το μεσημέρι τη Τετάρτης (3/6) το συμβόλαιο του με την Ίντερ και πλέον περιμένει ενημέρωση για το πότε θα μεταβεί στο Μιλάνο.

"Νερατζούρο" και με τη βούλα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Βαγιαννίδης με το 18χρονο αμυντικό να υπογράφει το συμβόλαιο που του είχε στείλει η Ίντερ τις προηγούμενες μέρες και να το στέλνει πίσω στο σύλλογο της Ιταλίας.

Μιλάμε για ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων το οποίο θα αποφέρει 300.000 ευρώ στο διεθνή ποδοσφαιριστή με τις μικρές εθνικές ομάδες και θα κάνει τον "Βάγια" τον τέταρτο Έλληνα παίκτη που θα παίξει στην Ίντερ μετά τους Γεωργάτο, Καραγκούνη και Χούτο. Ενώ οι Ιταλοί αναμένεται να βάλουν και μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η Ίντερ που ήταν η ομάδα που τελικά κέρδισε την κούρσα στη μάχη για τη διεκδίκηση του είχε στείλει πριν μερικές μέρες το συμβόλαιο στο νεαρό ποδοσφαιριστή για να το εξετάσει και την Τετάρτη υπήρξε το οριστικό ναι και οι υπογραφές.

Πλέον ο 18χρονος μπακ περιμένει ενημέρωση από το σύλλογο της Ιταλίας για το πότε θα πρέπει να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Παναθηναϊκός από τη συγκεκριμένη υπόθεση και από τη στιγμή που ο παίκτης έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι θα πάρει μόνο τα τροφεία του τα οποία αναλογούν σε 400.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ