Παναθηναϊκός: Έπαιξε στο δίτερμα ο Μαυρομάτης

Ο Φάνης Μαυρομάτης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του πήρε μέρος στο δίτερμα και δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τους πόνους από την οσφυαλγία.

Λίγο πριν αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του για το καλοκαίρι, ο Γιώργος Δώνης άκουσε ένα ενθαρρυντικό νέο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον Φάνη Μαυρομάτη να παίρνει μέρος στο δίτερμα της Δευτέρας (20/5), για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Μαυρομάτης συμμετείχε στις ασκήσεις που δεν περιείχαν σωματικές επαφές, επειδή προφυλασσόταν λόγω της οσφυαλγίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν πονούσε, ο 22χρονος στόπερ έλαβε το "ΟΚ" από το ιατρικό επιτελείο για να παίξει στο διπλό.

Η συμμετοχή του Μαυρομάτη στο δίτερμα ήταν σημαντική, γιατί απέδειξε ότι μπορεί να τζαρτζαριστεί με τους συμπαίκτες του, να αγωνιστεί με ένταση και σε υψηλό τέμπο, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Κάτι που σημαίνει ότι ο Μαυρομάτης αναμένεται να αποφύγει το χειρουργείο.

Εξαρχής, η επιθυμία του Μαυρομάτη ήταν να μην χειρουργηθεί και να αντιμετωπίσει την οσφυαλγία συντηρητικά. Το ιατρικό επιτελείο επέλεξε αυτή την προσέγγιση και φαίνεται πως δικαιώνεται, αφού ο νεαρός αμυντικός αισθάνεται καλά, θα ξεκουραστεί το καλοκαίρι και θα αρχίσει υγιής την προετοιμασία για τη σεζόν 2019-2020.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS