ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας ο Χατζηγιαννάκης

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή τριετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 18χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Χατζηγιαννάκη, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Την υπογραφή συμβολαίου με τον 18χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Χατζηγιαννάκη - για τον οποίον σας είχε ενημερώσει από τις 6 Μαΐου το Sport24.gr - ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/6) ο Παναθηναϊκός.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ πέρασε τα γραφεία του τριφυλλιού και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους. Άλλωστε τον τελευταίο μήνα συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή τριετούς διάρκειας συμβολαίου με τον Χρήστο Χατζηγιαννάκη. Ο 18χρονος τερματοφύλακας έγινε επαγγελματίας πλέον, ενώ εδώ και ένα μήνα συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Χρήστος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 2002 στην Αθήνα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα του συλλόγου αφού εντάχθηκε στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, ο οποίος ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. Από εκεί το καλοκαίρι του 2014 έκανε το άλμα στην ακαδημία του Τριφυλλιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χατζηγιαννάκης, ο επόμενος της μεγάλης σχολής των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ