ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Μπουζούκης, ενσωματώθηκε ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης από την Δευτέρα το απόγευμα ξεκίνησε και αυτός την προετοιμασία του ενόψει της φετινής σεζόν ενώ ο Γιάννης Μπουζούκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή, πρωί και απόγευμα.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδι τριών ομάδων και ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τον Γιάννη Μπουζούκη να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να αποχωρεί. Μάλιστα ο 21χρονος μέσος το απόγευμα ακολούθησε θεραπεία και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα της Δευτέρας ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και ο αρχηγός των πράσινων, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος είχε έξτρα άδεια λόγω της συμμετοχής του στην Εθνική. Ο Κουρμπέλης όμως δεν ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο στις προπονήσεις.

Αυτό γιατί από την Δευτέρα μετέχει σε φουλ ρυθμούς και ο 18χρονος γκολκίπερ (σ.σ. 20/3/2001) Γιάννης Μπότσαρης ο οποίος ειδοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες να ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Πιθανότατα για να βγαίνει καλύτερα το πρόγραμμα και κάποια παιχνίδια με τέσσερις γκολκίπερ από τη στιγμή που ακόμα ο Βασίλης Ξενόπουλος δεν μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε και πάλι αρκετές ασκήσεις με μπάλα, τακτική αλλά και δίτερμα.

Οι Κουρμπέλης και Μπότσαρης μαζί με τον Στάικο θα περάσουν την Τρίτη το πρωί από εργομετρικά τεστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ