ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση... διαρκείας στον Ερασιτέχνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα εγγράφονται υποχρεωτικά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν.

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2019 - 2020, θα συνδεθεί με εγγραφή στον Ερασιτέχνη. Πρόκειται για μία κοινή πρωτοβουλία των τριών διοικήσεων, με σκοπό την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων από τα δύο πιο ισχυρά ομαδικά σπορ του Τριφυλλιού!

Το σχέδιο που έχουν συμφωνήσει τα "πράσινα" στελέχη προβλέπει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη στον Ερασιτέχνη. Όποιος αγοράσει εισιτήριο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν θα πληρώνει δύο φορές, αλλά μία.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "LiveSport",oαντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας: " Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σ’ αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλος στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό".

Περαιτέρω, οι διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ επεξεργάζονται λύσεις για τα συνδεσμιακά διαρκείας, που είναι τα πιο φτηνά και θα επιβαρυνθούν περισσότερο από την προσθήκη της συνδρομής. Επίσης, θα καθοριστεί ένα μικρό ποσό που θα καταβάλλει κάποιος μία φορά με τη μορφή της κάρτας φιλάθλου και το οποίο θα αποδίδεται στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορεί να προμηθευτεί απλά εισιτήρια για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Η επεξεργασία του σχεδίου συνεχίζεται, αφού απομένουν σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Οι ανακοινώσεις αναμένονται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, όταν και η ΠΑΕ θα θέσει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη εκτιμούν ότι το κέρδος θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ