ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον Ουντινέζε και Τζένοα για Εμμανουηλίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο των Ουντινεζε και Τζένοα, οι οποίες ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

O Δημήτρης Εμμανουηλίδης αγωνίστηκε την εφετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο από τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να ξεχωρίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Σε 23 συμμετοχές, ο 19χρονος επιθετικός σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, αποτελώντας ένα απ' τα βασικά στελέχη των "κυανέρυθρων".

Η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε σε συνδυασμό με το ταλέντο του, έχουν ως αποτέλεσμα να αρέσει σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Τζένοα και η Ουντινεζε έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ειδικά η ομάδα της Γένοβας έχει υψηλά στη λίστα της τον Εμμανουηλίδη και φέρεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να ετοιμάζει πρόταση.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Εμμανουηλίδης εχει συμβόλαιο έως το 2022 με το "τριφύλλι", αποτελώντας προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, ενώ σε επίπεδο ανδρών μετράει τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 18 παιχνίδια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Με λογική clasico και βασικούς Ξενόπουλο, Ζαγαρίτη
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη αλλά χωρίς Αγιούμπ κόντρα στην ΑΕΚ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ