ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με Ινσούα μπακ και Χατζηθεοδωρίδη εξτρέμ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ματς με το Βόλο με τον Δώνη να χρησιμοποιεί ως αριστερό μπακ τον Ινσούα και τον Χατζηθεοδωρίδη ως εξτρέμ σε 4-3-3. Βασικός και ο Κολοβός.

Εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη για το ματς με τον Βόλο καθώς επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ στο ματς με τον Βόλο τον Ινσούα ως αριστερό μπακ, να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 και να χρησιμοποιεί και τον Χατζηθεοδωρίδη ως εξτρέμ ενώ αντί του Πούγγουρα παίζει ο Κολοβέτσιος όπως αναμενόταν.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Κολοβό και Μακέντα.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Γιόχανσον θα παίξει στα δεξιά και ο Ινσούα αριστερά με τους Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ να είναι το αμυντικό δίδυμο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Δώνης ως αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα του τον Μπουζούκη και τον Κολοβό ενώ η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Μπεκ, Περέα, Καμπετσής ενώ εκτός 18άδας έμειναν οι Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ