ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδείξεις μεταστροφής από τον Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το μέλλον του Ουσμάν Κουλιμπαλί παραμένει μετέωρο. Ο 30χρονος εξακολουθεί να ψάχνει στο εξωτερικό, όμως πλέον έχει δεύτερες σκέψεις διότι οι προσδοκίες του δεν επιβεβαιώνονται και οι προσφορές που δέχεται δεν ξεπερνούν την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι επισκίασε τα πάντα, όμως εναντίον του Ατρόμητου ο Ουσμάν Κουλιμπαλί συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στη Super League. Ο Αφρικανός αμυντικός έχει τις μισές ως πράσινος και τις υπόλοιπες 50 με τη φανέλα του Πλατανιά. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην Κρήτη παρέμεινε για δύο χρόνια, ενώ στην Αθήνα διανύει τον τρίτο χρόνο του.

Ο Κουλιμπαλί επισήμανε το γεγονός με αναρτήσεις του στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και δέχτηκε τα συγχαρητήρια των φίλων του τριφυλλιού. Παρότι η θέση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δεν αρμόζει στο μέγεθος του, οι οπαδοί εκφράζουν την επιθυμία ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι να παραμείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ωστόσο, το μέλλον του Κουλιμπαλί παραμένει μετέωρο. Ο 30χρονος παίκτης εξακολουθεί να ψάχνει στο εξωτερικό, όμως πλέον έχει δεύτερες σκέψεις διότι οι προσδοκίες του δεν επιβεβαιώνονται. Οι προσφορές που δέχεται ο Κουλιμπαλί δεν ξεπερνούν την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να μετακομίσει.

Ασφαλώς, η ανάρτηση του Κουλιμπαλί στα social media δεν συνεπάγεται την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Όμως, είναι μία ένδειξη ότι ο Αφρικανός αμφιταλαντεύεται στο μυαλό για μία στροφή 180 μοιρών. Μία εξέλιξη που εφόσον συμβεί, ο πρώτος ο οποίος θα ευχαριστηθεί περισσότερο από κάθε άλλον, θα είναι ο Γιώργος Δώνης...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ