ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ενάμιση μήνα έξω ο Μουνιέ με ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Μουνιέ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Αντονί Μουνιέ στο "Γ. Καραϊσκής" με τον Γάλλο επιθετικό να έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στον αριστερό αστράγαλο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να εκτιμάται μετά από ενάμιση μήνα.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως η επιστροφή του του Γάλλου στην ενεργό δράση θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση στα τέλη Δεκεμβρίου και στη χειρότερη στις αρχές του επόμενο έτους και θα χάσει τα επόμενα ματς των πράσινων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δεδομένα ο Μουνιέ θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Απόλλων Σμύρνης, Άρη, Ιεράπετρα (Κύπελλο), ΟΦΗ και Ατρόμητο και ίσως λείψει και από τα παιχνίδια με Κισσαμικό (Κύπελλο) και Παναιτωλικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"O Άντονι Μουνιέ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα στην αριστερή ποδοκνημική και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική στο ΥΓΕΙΑ, η οποία έδειξε ρήξη του έσω πλαγίου(δελτοειδούς) συνδέσμου και στον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε μπότα ακινητοποίησης για 3 εβδομάδες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει πρόγραμμα κινητοποίησης με φυσικοθεραπεία. Η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται σε 6 εβδομάδες περίπου.

Συνολικά 11 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκαν με τις Εθνικές ομάδες. Ο Κουρμπέλης με την Εθνική ανδρών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League και ο Κάτσε με την Εθνική Αλβανίας

Οι Κότσαρης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με την Αυστρία στις 16 Νοεμβρίου στην Τούμπα και στις 20 Νοεμβρίου στην NV Arena St. Polten, στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.Εμμανουηλιδης, Χριστογεώργος για τους αγώνες της Εθνικής Νέων στον13ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα, καθώς αύριο έχουν ρεπό. Σήμερα προπονήθηκαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ