ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός ο Ινσούα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Το πρωί της Τρίτης (12/11) υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο ο Εμάνουελ Ινσούα για να αποκαταστάθεί το πρόβλημα που είχε εδώ και μήνες. Η επέμβαση ήταν επιτυχής, έγινε ο καθαρισμός στον έσω μηνίσκο του δεξιού γονάτου του Αργεντινού μπακ και οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για απουσία τεσσάρων έως έξι εβδομάδων.

Ο παίκτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι και την Τετάρτη (13/11) θα αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Η γερή κράση του ποδοσφαιριστή και η επιθυμία του να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα γήπεδα είναι ένα θέμα που θα προσέξουν στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν πρόκειται να ρισκάρουν και να τον ενσωματώσουν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο στις προπονήσεις.

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος μπακ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απέναντι στον δραστήριο Ντανιέλε Βέρντε, ενώ είχε δεχθεί και κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για πιθανή αποβολή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ