ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμεινε Μαδρίτη λόγω γραφειοκρατίας ο Αντονίτο, πάει για Πέμπτη η άφιξή του στην Αθήνα

Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez)
Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez) AP

Ο Αντονίτο πήγε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης για να πάρει την πτήση με την οποία θα ερχόταν στην Ελλάδα αλλά δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο καθώς δεν είχε σφραγισμένα όλα τα έγγραφα που απαιτούνται από το ταξιδιωτικό πρωτόκολλο της Ισπανίας.

Παράταση 24 ωρών πήρε η - προγραμματισμένη αρχικά για σήμερα (Τετάρτη 23/9) το απόγευμα- άφιξη του Αντονίτο Ρεγάλ στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μπακ ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει άπαντες την Τετάρτη το πρωί, πήγε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μαζί με τον ατζέντη του Ενρίκε Ροσάδο, προκειμένου να πετάξουν με τη μεσημεριανή πτήση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όμως μετά τον έλεγχο που έγινε από τις αρχές του αεροδρομίου, δεν τους επιτράπηκε να ταξιδέψουν, καθότι δεν είχαν μαζί τους σφραγισμένα όλα τα έγγραφα, που απαιτούνται από το ισπανικό ταξιδιωτικό πρωτόκολλο

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα μέτρα στην Ισπανία είναι πάρα πολύ αυστηρά κι από τη στιγμή που ο 32χρονος μπακ δεν είχε όλο το φάκελο που απαιτείται, θα αναγκαστεί να μείνει για τουλάχιστον ένα 24ωρο στη Μαδρίτη.

Ήδη ο Αντονίτο ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα έγγραφα που χρειάζονται και να μπορέσει να ταξιδέψει για την Αθήνα αύριο (Πέμπτη 24/9) το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ