ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός πάλι ο Αγιούμπ, ντεμπούτο για Καραγιάννη

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
Donis, Panathinaikos (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ με τον Αγιούμπ να είναι ξανά εκτός, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο 19χρονος, Δημήτρης Καραγιάννης.

Την τελευταία του αποστολή στη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο του Παναθηναϊκού έβγαλε ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής των πράσινων αμέσως μετά το ματς κόντρα στον ΟΦΗ (19/07, 20.00) θα κοουτσάρει για τελευταία φορά τους παίκτες του Τριφυλλιού μετά από δύο χρόνια.

Στην τελευταία του αποστολή όπως ήταν αναμενόμενο άφησε εκτός τον Διούδη αφού θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς τερματοφύλακες που έχει στη διάθεσή του.

Εκτός έμεινε ξανά ο Αγιούμπ, αλλά και ο Νατζ τον οποίο αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής. Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Δημήτρης Καραγιάννης. Πρόκειται για 19χρονο στόπερ τον οποίο πιστεύει ο Τσάβι Ρόκα και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Μάλιστα, βρέθηκε στην αποστολή με δύο προπονήσεις, αφού τώρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την έναρξη της προετοιμασίας της Κ19.

Εντός αποστολής βρίσκεται και ο Τζαβίδας, ο οποίος είχε πάθει μόλυνση στο αφτί και μάλιστα αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελτν, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Κολοβος, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ