ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Γιόχανσον, πρόβλημα στα δεξιά ενόψει Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Gioxanson, panathinaikos, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ματίας Γιόχανσον μετά την προπόνηση της Πέμπτης παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις και ο υπέρηχος που έκανε έδειξε πως θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός μάχης.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Γιώργο Δώνη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Μετά τον Κουρμπέλη που δεν έκανε προπόνηση την Πέμπτη (18/6) και υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του πλέον προέκυψε και νέο σοβαρότερο πρόβλημα.

Όχι μόνο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και εν γένει τη συνέχεια των playoffs και ακούει στο όνομα του Ματίας Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μπακ αν και πήρε μέρος στην αρχή της προπόνησης την Πέμπτη εν συνεχεία γυμνάστηκε μόνος του και μετά το τέλος παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις. Το ιατρικό επιτελείο τον έστειλε για εξετάσεις και συγκεκριμένα για υπέρηχο. Αυτός έδειξε πως έχει αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο και θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/6) θα χάσει δεδομένα την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Και από εκεί και πέρα ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα διαπιστωθεί αν θα μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν φυσικά συμφωνήσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά τις 30/6 και δεν θελήσει να μείνει ελεύθερος με τη λήξη του συμβολαίου του.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ

Η μη συμμετοχή του Γιόχανσον στο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, συν την απουσία του Νούνες αλλά και το γεγονός πως ο Βαγιαννίδης δεν υπολογίζεται και ο Αποστολάκης έχει αποχωρήσει δημιουργεί τρομερό κενό στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι είτε θα πρέπει να πάνε σε λύση ανάγκης με τον Κολοβέτσιο να είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο ή σε αναπροσαρμογή τελείως του συστήματος ή θα πρέπει να πάρει ευκαιρία ο Βαγγέλης Θεοχάρης και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτου του σε επίσημο παιχνίδι.

Εκτός και αν καταφέρει ο Νούνες και ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τεθεί στη διάθεση του Δώνη χωρίς το συγκεκριμένο σενάριο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ