ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός με Πανιώνιο οι Βέργος, Κάτσε και Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 18άδα που θα πάρει μαζί του για τον αγώνα του Σαββάτου (20/10, 16.00) με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Βέργος, Κάτσε και Γιόχανσον.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου (20/10, 16.00) με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει απευθείας τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν θα είναι οι Βέργος, Κάτσε και Γιόχανσον οι οποίοι ναι μεν προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, αλλά ο κόουτς των πρασίνων προτίμησε να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Το ίδιο συνέβη και με τους τραυματίες Μουνιέ και Στάικο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν και την Παρασκευή (19/10) ατομικό πρόγραμμα συνεχίζοντας και την θεραπεία τους. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή ο Γιώργος Δώνης είναι οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ