ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτίει με ΑΕΛ ο Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να χάσει το ματς με τον ΑΕΛ ο Ματίας Γιόχανον και να εκτίσει στο ματς με τους "βυσσινί" την τιμωρία του. Ένα παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει και ο Ινσούα.

Μετά τον Εμμάνουελ Ινσούα και ο Ματίας Γιόχανσον θα λείψει από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ μετά από απόφαση του Γιώργου Δώνη ώστε ο Σουηδός να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους "βυσσινί".

Ο Γιόχανσον δέχτηκε κίτρινη κάρτα κόντρα στον Ατρόμητο, ήταν η τέταρτη, και έπρεπε να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα σε ΑΕΛ (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Παναιτωλικό (εκτός).

Τελικά πήρε την απόφαση να μην έχει στη διάθεση του τον Γιόχανσον στο ματς με την ΑΕΛ την ώρα που όλοι περίμεναν να λείψει από το ματς του Αγρινίου εξαιτίας της απουσίας του Ινσούα και από το παιχνίδι με τους "βυσσινί".

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ

Ήδη ο Δώνης έχει ξεκινήσει να σκέφτεται ποιος από τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του θα καλύψει το κενό του Γιόχανσον. Οι λύσεις αυτή τη στιγμή είναι τρεις. Οι νεαροί Αποστολάκης και Θεοχάρης με τον πρώτο να έχει κάνει κάποια παιχνίδια και με την Ελπίδων το τελευταίο διάστημα και η τρίτη είναι αυτή του Κολοβέτσιου.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει παίξει αρκετές φορές στο παρελθόν ως δεξί μπακ τόσο στην ΑΕΚ όσο και την ΑΕΛ και από τη στιγμή που ως δίδυμο στα στόπερ παίζουν οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας υπάρχει και αυτή η λύση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ