ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έξω ένα μήνα ο Ζαχίντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάιας Ζαχίντ απέφυγε τα χειρότερα - που θα ήταν να έχει υποστεί ρήξη χιαστού - αφού όπως έδειξε η μαγνητική υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού κατάλαβε από την πρώτη στιγμή το μέγεθος της ζημιάς, που είχε πάθει και το είπε στους συμπαίκτες του ότι έχει χτυπήσει στον έσω πλάγιο. Σε μία ανύποπτη φάση στη σημερινή προπόνηση , του έφυγε το πόδι πάνω στο βρεγμένο γήπεδο και αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος. Πόνεσε πολύ και όλοι τρόμαξαν. Αποχώρησε για τα αποδυτήρια, όπου η πρώτη ιατρική εκτίμηση έλεγε, ότι απέφυγε την ρήξη χιαστού.

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ

Τελικά μετά και την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγο ο παίκτης φάνηκε, ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός για ένα μήνα και είναι πιθανό να προλάβει να παίξει και μέσα στο 2019. Συγκεκριμένα ο Ζαχίντ θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια πρωταθλήματος με : Παναιτωλικό (εκτός), Αστέρα (εντός), Βόλο (εκτός) και ίσως είναι έτοιμος είτε για το παιχνίδι με την Λαμία (εντός), είτε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (εκτός).

Είναι μεγάλη η ατυχία και για τον παίκτη, που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και για τον Γιώργο Δώνη, που χάνει για ένα μήνα τον Ζαχίντ, που ήταν από τους βασικούς άξονες της βελτίωσης της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Θα μπορούσε να είναι χειρότερη η ζημιά, όμως, οπότε ο παίκτης ήταν τυχερός στην ατυχία του.
Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός ο παίκτης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή με νάρθηκα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ