ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον Αντέρ Ιτουράσπε που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ

Athletic's Ander Iturraspe, right, vies for the ball with Spartak's Quincy Promes, center, during the Europa League, round of 32 first-leg soccer match between Spartak Moscow and Athletic Club Bilbao at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Athletic's Ander Iturraspe, right, vies for the ball with Spartak's Quincy Promes, center, during the Europa League, round of 32 first-leg soccer match between Spartak Moscow and Athletic Club Bilbao at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο 31χρονος μέσος, Αντέρ Ιτουράσπε, που έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ με την περίπτωση του να εξετάζεται από τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και ψάχνει στην αγορά για το χαφ που θα έρθει στην ομάδα και θα πλαισιώσει τους Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλος έχοντας τη δυνατότητα να παίξει ως εξάρι, κυρίως, αλλά και ως οκτάρι. Μια περίπτωση που εξετάζει το τριφύλλι εδώ και λίγες μέρες και έχει μπει στο "κάδρο" του Ρόκα σύμφωνα με το Sport24.gr είναι ο 31χρονος μέσος, Αντέρ Ιτουράσπε.

Ο 31χρονος (σ.σ. γεννηθείς στις 8 Μαρτίου 1989) Βάσκος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας προτάσεις από τη Βαγιαδολίδ και άλλη μία ομάδα της La Liga.

Ο Ιτουράσπε προέρχεται από μια σπουδαία καριέρα στα ισπανικά γήπεδα με μία δεκαετία στην πρώτη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, της οποίας αποτέλεσε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος τόσο επί ημερών Μαρσέλο Μπιέλσα, όσο κι επί Ερνέστο Βαλβέρδε. Συνολικά έχει 343 επίσημα παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο, με 3 γκολ και 8 ασίστ (240 ματς στη LaLiga), ενώ είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που αναζητούν τόσο ο Ρόκα, όσο κι ο Ντάνι Πογιάτος για τη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις ώστε να δουν τι θα ήθελε και αυτός για να φύγει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ισπανίας και όπως αναφέρουν το οικονομικό σκέλος δείχνει να είναι εντός των ορίων και των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού.

Ο Ιτουράσπε δεν παίζει μόνος του όμως καθώς στη λίστα του Ρόκα βρίσκονται δύο παίκτες ακόμα με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ