ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εξετάζει και την περίπτωση του Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στο μικροσκόπιό του μια ακόμη περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ μετά τον Μάριο Σιαμπάνη. Ο λόγος για τον 19χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Λευτέρη Λύρατζη.

Το πλάνο της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει και πάλι την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα έχουν την ευκαιρία στο τριφύλλι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν την αξία τους.

Ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει παντού για αξιόλογες περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Μια απ' αυτές τις περιπτώσεις όπως έχουμε τονίσει είναι ο Μάριος Σιαμπάνης του ΠΑΟΚ του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από την Τρίτη (1/1) θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Δεν είναι όμως ο μόνος καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει στο στόχαστρο του έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο λόγος για τον διεθνή δεξί οπισθοφύλακα με την Εθνική Νέων, Λευτέρη Λύρατζη. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 22/2/2000 στην Καβάλα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Κρηνίδες Καβάλας και στον ΠΑΟΚ "μετακόμισε" το 2012.

Ήταν βασικός κι εκ των αρχηγών σε όλα τα τμήματα υποδομής, ενώ βρέθηκε και στα εθνικά συγκροτήματα. Μέτρησε 14 συμμετοχές στην Κ17, 4 στην Κ18 και ήδη έχει 9 αγώνες στην Εθνική Κ19. Εκεί που βρίσκεται και ο Εμμανουηλίδης με τον Χριστογεώργο.

Στον ΠΑΟΚ όμως δεν έχει καταγράψει ούτε μια συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και έπαιξε μόλις 23 λεπτά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων. Όπως λένε στη Θεσσαλονίκη για να... γλυκαθεί ο μικρός και να ανανεώσει το συμβόλαιο του καθώς στις επαφές που είχε ήδη με τους ανθρώπους του "δικεφάλου" ήταν αρνητικός. Όχι φυσικά αναφορικά με το οικονομικό σκέλος αλλά για το πλάνο που υπάρχει για τον 19χρονο και πως θα μπορούσε να βρει χρόνο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός με βάση και τη φετινή σεζόν έχει δείξει πως είναι μια ομάδα που δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως ο Λύρατζης. Και μάλιστα δεν αποκλείεται το πλάνο της νέας σεζόν στο τριφύλλι να έχει τον 19χρονο ως το δεύτερο δεξί μπακ πίσω από τους Γιόχανσον ή Κουλιμπαλί και να έρχεται από πίσω και ο νεαρός Βαγιαννίδης στον οποίο επίσης πιστεύουν στο τριφύλλι.

ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Εδώ και λίγες μέρες το Νίκο Νταμπίζα συνδέει με τον Λευτέρη Λύρατζη και ο εκπρόσωπος του, Σάκης Τζήκας, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον 20χρονο, Πάνο Αρμενάκα, και με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ήταν σε καθημερινές επαφές το προηγούμενο διάστημα για τον Αρμενάκα. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Λύρατζη ενόψει καλοκαιριού και το τριφύλλι να κινηθεί από τώρα για την απόκτηση του όπως ίσως συμβεί και στην περίπτωση του Σιαμπάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ