ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έκπληξη με την παρουσία του Κολοβέτσιου στο γκρουπ των "κομμένων"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Δημήτρης Κολοβός δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν με την παρουσία του πρώτου στο γκρουπ των "κομμένων" να αποτελεί έκπληξη.

Η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (6/8) το πρωί έκρυβε και κάποιες εκπλήξεις αναφορικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν καθώς στο γκρουπ των "κομμένων" ήταν τόσο το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου όσο και του Δημήτρη Κολοβού. Και αν ο δεύτερος δεν "κόλλησε" τη φετινή σεζόν με το τριφύλλι για τον πρώτο μετά και τις εμφανίσεις που έκανε στα playoffs φαινόταν πως θα είχε μια θέση στην τετράδα των στόπερ της νέας σεζόν.

Και όμως οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος αποφάσισαν διαφορετικά. Και δη ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής καθώς η δική του απόφαση πρέπει να έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με τον Ισπανό προπονητή ο οποίος είχε δει μόνο βίντεο από τα παιχνίδια των πράσινων.

Πλην των δύο στην ίδια λίστα βρίσκονται ακόμα οι Μπεκ, Φάουστο, Μολό, Κότσαρης, Χατζάρας και Δημήτρουλας που με εξαίρεση των Μπεκ που υποστήριζε το αντίθετο λίγο πολύ όλοι γνώριζαν πως η σεζόν 2020-21 δεν θα τους βρεις στον Παναθιηναϊκό. Μένει βέβαια να δούμε πως θα φτάσουμε στην αποχώρηση των προαναφερθέντων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι οκτώ ποδοσφαιριστες πηγαίνοντας την Πέμπτη (6/8) το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" πέρασαν κανονικά από τα τεστ για τον κορονοϊό και εν συνεχεία είδαν τα ονόματα τους να είναι στη λίστα των παικτών που θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις στο τελευταίο γκρουπ, το Σάββατο (8/8) το πρωί, την ώρα δηλαδή που ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση. Στο ίδιο γκρουπ είναι και οι δύο τραυματίες Χατζηθεοδωρίδης και Πούγγουρας που δεν θα είναι σε θεση από τις πρώτες μέρες να μπουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Απ' αυτό, όσοι δεν γνώριζαν μέχρι την Πέμπτη το πρωί πως δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν, συμπαίραναν πως δεν υπολογίζονται και εν συνεχεία υπήρξε επικοινωνία του Ρόκα με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών ή και τους ίδιους τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα των πράσινων ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη συνέχεια και για τις δύο πλευρές. Ακόμα όμως είναι άγνωστο αν τη Δευτέρα, την Κυριακή θα υπάρξει ρεπό, το συγκεκριμένο γκρουπ θα προπονηθεί μόνο του αν και αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

Από τα οκτώ ονόματα των παικτών που δεν υπολογίζονται φυσικά η έκπληξη ακούει στο όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Τόσο επειδή ο Έλληνας αμυντικός ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις εμφάνισεις στα playoffs. Έπαιξε και στα δέκα παιχνίδια, είχε εξαιρετική παρουσία και σε κάποια ματς έδειξε πως ηγήθηκε της πράσινης άμυνας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για όσους γνωρίζον πράγματα και καταστάσεις από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ξέρουν πως ο Κολοβέτσιος αυτά τα τρία χρόνια στο τριφύλλι είναι από τους παίκτες που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά τους. Επίσης ο εκ των αρχηγών των πράσινων τη φετινή σεζόν έχει ηγετική παρουσία εντός των αποδυτηρίων καθώς πολλές φορές συμβουλεύει τους συμπαίκτες του νεαρούς και μη ή είναι αυτός που βγαίνει μπροστά για να μιλήσει στα δύσκολα.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΠΕΡ

Είναι γεγονός πως στα στόπερ με τη μεταγραφή του Φραν Βέλεθ και την επιστροφή του Φάνη Μαυρομμάτη από το δανεισμό του στη Σοντερίτσκε υπάρχουν πέντε διαθέσιμοι στόπερ αυτή τη στιγμή. Ο λόγος για τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Βέλεθ, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη. Και φυσικά ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Καραγιάννης τον οποίο πιστεύει αρκετά ο Ρόκα ο οποίος ανεβάζει τον αριθμό στους έξι.

Οπότε ήταν λογικό πως θα έπρεπε να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας ή ακόμα και δύο. Και η επιλογή να αποχωρήσει ο Κολοβέτσιος δείχνει πως ο Μαυρομμάτης παίρνει μια πρώτη ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Εκτός και αν φύγει και άλλος κεντρικός αμυντικός και ο Παναθηναϊκός πάει στη λογική της απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ