ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Έκλεισε" τον Ιωαννίδη για του χρόνου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ioannidis, Levadeiakos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα μετέφερε στον Sport24 Radio 103,3 έχει "κλείσει" από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι τον επιθετικό του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη.

Στην πρώτη κίνηση ενόψει του καλοκαιριού του 2020 έκανε ήδη ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να "καπαρώνουν" από τώρα τον επιθετικό του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Ιωαννίδης είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη, και έχει γεννηθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2000, έχει ύψος 1.86μ. και αγωνίζεται ως κλασικός φουνταριστός. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα στην ηλικία του και αρκετές ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Έως τώρα ο Ιωαννίδης έχει 29 συμμετοχές με τον Λεβαδειακό και έχει σκοράρει 3 γκολ, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές Κ17 και Κ19.

Δεν αποκλείεται μάλιστα και ο δανεισμός του Κόναν στην ομάδα της Βοιωτίας να έπαιξε το ρόλο της ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Νίκου Νταμπίζα με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ